Ez az árlista viszonteladóinknak szól. Ha te is bővítenéd portfóliódat menő, itthon tervezett és gyártott bikepacking táskákkal, keress minket bizalommal.

Viszonteladói árlista

Bár nagyon sok táskánk egyedi megrendelésre készül, vannak sztenderd méreteink, MTB és GRAVEL bicjokra is.

PTP cordura, X-PAC, és TPU nylon anyagokkal dolgozunk. Csatjaink az ITW-től, vízhatlan húzózáraink a Concordiától érkeznek. A varráshoz kizárólag a COATS Dabond cérnáját használjuk.

Felveszem veletek a kapcsolatot

YAKPACK MTB váztáska

A váztáska  alsó része ponyva, két rétegű TPU nylon, a többi egy rétegű szőtt, impregnált PTP, vagy X-PAC. A táska egy rekeszes, vízhatlan cipzárral záródik. A tépőzáras pántok 40-es hevederek, nagyon erős tartást biztosítanak. Ezekből felül és alul három, hátul pedig kettő rögzíti a táskát a vázhoz. Természetesen van lehetőség osztott, több zipzáras kivitel rendelésére is.

PTP cordura anyagból:

16.000 Ft+ÁFA


X-PAC VX21 anyagból:

18.000 Ft+ÁFA

YAKPACK GRAVEL dupla váztáska

Kifejezetten országúti vázgeometriához készítettük ezt a gravel váztáskát. Két részes, mindkét rész külön is használható a vázon. A váztáskák  alsó része TPU nylon, két rétegű, a többi egy rétegű szőtt, impregnált PTP. Mindkét  táska egy rekeszes, vízhatlan cipzárral záródik.  A tépőzáras pántok 40-es hevederek, nagyon erős tartást biztosítanak. Ezekből felül és alul három, hátul pedig kettő rögzíti a táskát a vázhoz. Ha mindkét táska a vázon van, összetépőzárazhatók.

PTP cordura anyagból:

21.000 Ft+ÁFA


X-PAC VX21 anyagból:

24.000 Ft+ÁFA

YAKPACK nyeregzsák

A seatbag két részes, kivehető zsákkal. A hám részt a nyeregcsőhöz tépőzárral rögzíthetjük, majd az oldalsó hevedereket a nyeregpálcák alatt átfűzve csatolhatjuk az oldalcsatokhoz. Az alsó és a nyeregcső felőli rész vastag ponyva anyag, a többi szőtt PTP. A hám mindenütt két rétegű, az erős igénybevétel miatt. A zsák anyaga is impregnált PTP vagy X-PAC, ami egy rétegű. A végeit visszahajtás után hevederrek tudjuk a nyeregpálcához húzni, majd a nyeregcsövön átbújtatva visszahúzni. Ez a hasonló zsákokhoz képest sokkal nagyobb stabilitást ad, még nagyon rossz terepen is.

PTP cordura anyagból:

17.000 Ft+ÁFA


X-PAC VX21 anyagból:

19.000 Ft+ÁFA

YAKPACK hámos rögzítésű kormánytáska

A kormánytáska hámja a kormányhoz két pánttal rögzül, egy harmadik dupla pánt pedig felfelé, a stucnihoz feszíti. Így a hámban lévő zsák nem nyomja a fék és váltóbovdeneket, valamint rázkódás közben sem lazul le, és nem ér bele a kerékbe. A hámra molle pántokat varrtunk, így kisebb táskák is könnyen rögzíthetők hozzá. A zsák ultrakönnyű és nagyon erős hagyományos PTP anyagból készül. A zsák átmérője 20 cm, hossza 40 és 55 cm között változtatható., visszatekerve csattal záródik.

PTP cordura anyagból:

16.000 Ft+ÁFA


X-PAC VX21 anyagból:

17.000 Ft+ÁFA

YAKPACK Kulacstartó

Tépőzáras pántokkal rögzíthetjük a kormányhoz, vagy a vázhoz, nyeregzsákhoz,  az alsó TUK csattal a villához tudjuk rögzíteni.  Kialakítása olyan, hogy jobb és baloldalra is felszerelhető. A szabvány fél literes kulacs méretéhez igazítva, de a 750 ml-es is belefér. 

 

PTP cordura anyagból:

3.500 Ft+ÁFA


X-PAC VX21 anyagból:

4.000 Ft+ÁFA

YAKPACK felső váztáska

A táska egy rekeszes, vízhatlan cipzárral záródik. A tépőzáras pántok 20-as hevederek, nagyon erős tartást biztosítanak. Ezekből elöl egy a villanyakhoz, és alul kettő a felső csőhoz rögzíti a táskát. 

 

PTP cordura anyagból:

6.000 Ft+ÁFA


X-PAC VX21 anyagból:

6.500 Ft+ÁFA

YAKPACK villatáska

A villára szerelhető táskánk univerzális, a szabvány csavarszemekkel gravel villákra, gyorskötözővel pedig teleszkópra rögzíthető.
A 3D nyomtatott tartóhoz nagyon erősen rögzíthető a hozzá tartozó zsák. A tartó anyaga karbonszálerősített PLA, ultrakönnyű (40g) és nagyon erős. 

 

PTP cordura anyagból:

9.000 Ft+ÁFA


X-PAC VX21 anyagból:

9.500 Ft+ÁFA

Pressair Bt.
H4251 Hajdúsámson, Madár u. 6.
Asz.: 22208189-2-09

Tel: +36 20 9416807
Email: info@yakpack.eu
Web: yakpack.eu

 

 

 

Ha tetszik, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot. Ha kevés az info, kérdésed van, tedd fel, válaszolunk!