YAKPACK SHOP

 • YAKPACK framebag

  21.600,00HUF23.600,00HUF
  A váztáska (framebag) alsó része ponyva, két rétegű, a többi egy rétegű szőtt, impregnált PTP. A táska egy rekeszes, vízhatlan cipzárral záródik.  A tépőzáras pántok 40-es hevederek, nagyon erős tartást biztosítanak. Ezekből felül és alul három, hátul pedig kettő rögzíti a táskát a vázhoz.

 • Yakpack seatbag

  YAKPACK seatbag

  23.600,00HUF25.600,00HUF
  A seatbag két részes, kivehető zsákkal. A hám részt a nyeregcsőhöz tépőzárral rögzíthetjük, majd az oldalsó hevedereket a nyeregpálcák alatt átfűzve csatolhatjuk az oldalcsatokhoz. Az alsó és a nyeregcső felőli rész vastag ponyva anyag, a többi szőtt PTP. A hám mindenütt két rétegű, az erős igénybevétel miatt. A zsák anyaga is impregnált PTP, ami egy rétegű. A végeit visszahajtás után kötéllel tudjuk a nyeregpálcához húzni, majd a nyeregcsövön megkötni. Ez a hasonló zsákokhoz képest sokkal nagyobb stabilitást ad, még nagyon rossz terepen is.

   
 • Sokoldalúan használható kerékpárhordozó táska, 29-es méretig. Minden belefér. Vízhatlan anyagból készült. Semmi sallang, kicsire összetekerve a kormányon rögzíthető. Világjáráshoz ideális. Kihajtva és kipányvázva bivaksátorként, a fogóinál kikötve függőágyként is használhatod. Hálózsáktakarónak is kiváló, ha szeles, vagy esős az idő. Belső zsebeit ruhákkal kitömve kellően védi a vázat, váltót. A villát célszerű a hálozsákodba betekerni, így az is kellő védelmet kap. Ez nem merev kerékpártáska, a fejlesztésnél a cél a hordozhatóság, könnyűség és a sokoldalúság volt.
 • The separately fixed frame bags underside material is a tarpaulin with two layers, the rest with a single layer of woven, impregnated PTP and the edges are curved. The bags have two compartments with a waterproof zipper closure.

 • Ideális apróságok biztonságos tárolására. A táska egy rekeszes, vízhatlan cipzárral záródik.  A tépőzáras pántok 20-as hevederek, nagyon erős tartást biztosítanak. Ezekből elöl egy a villanyakhoz, és alul kettő a felső csőhoz rögzíti a táskát.

A YAKPACKról röviden

Kézzel, egyedileg készült könnyű kerékpáros váztáskák, hegyi túrákra. Kipróbált darabok, egyszerűen kezelhetőek, praktikusak, és méreteikhez képest tágasak.

Products

Friss

en_USEnglish
hu_HUHungarian en_USEnglish
A website cookie-kat használ. Ok