MTB and GRAVEL framebags

LIGHTWEIGTH, STRONG, SIMPLE

Elkészültek az új X-PAC HEXCAM anyagból készült táskák

Hamar rájöttünk, hogy az aszfaltbringázás nem nekünk való sport. Egyre többször és többet tekertünk erdőn-mezőn keresztül, a lehető legkevesebb kötöttséggel. Így születtek meg az első YAKPACK-ok, hogy kényelmesen, könnyen tudjuk magunkkal vinni a legszükségesebb túracuccokat. Azóta sokat dolgoztunk a táskák végső kialakításán, tökéletesítésén, és elég extrém terepeken teszteltük őket, hogy kellően stabilak legyenek, és minden körülmények közt helytálljanak.

MTB framebag

23.600 Ft

A váztáska (framebag) alsó része TPU nylon, két rétegű, a többi egy rétegű szőtt, impregnált PTP. A táska egy rekeszes, vízhatlan cipzárral záródik. A tépőzáras pántok 40-es hevederek, nagyon erős tartást biztosítanak. Ezekből felül és alul három, hátul pedig kettő rögzíti a táskát a vázhoz.

Az idei évtől a terepszínű táskáink speciális X-PAC, Hexcam mintás anyagból készülnek.

SHOW
YAKPACK Seatbag

25.600 Ft

Seatbag with two-piece, removable bag. The harness can be fit to the saddle tube with a velcro fastener, and the side straps can be threaded under the saddle sticks to attach to the side buckles. The lower and saddle-side sections are thick tarpaulin, the rest are woven PTP. The harness is two-layered everywhere due to the heavy strain. The bag material is also impregnated with PTP, which is a single layer. After folding, the ends can be tied with a rope to the saddle and tied on the saddle tube. This gives much more stability than similar bags, even on very poor terrain.

SHOW
GO TO SHOP
PURCHASE or ORDER CUSTOM

Each of our bags is individually and handmade

ezért előfordulhat, hogy nincs épp kész darab , vagy mivel egyedi a méret, előbb azt ki kell szerkeszteni. Természetesen minden rendelést igyekszünk a legrövidebb időn belül teljesíteni.

Mikor több napos túrára indulsz egy szál bicajjal, alaposan meg kell fontolni, mi az, amire feltétlen szükséged lehet. Én első helyre mindig a bicajjal kapcsolatos dolgokat szoktam

 Kaukázus varázslatos hely, igazi bicajos paradicsom. Össze sem hasonlítható a Tátrával, vagy az Alpokkal. Kaland kaland hátán. Látvány- és kultúrsokk. Kaukázus, Grúzia. 10 nap tekerés, hegyen, völgyön

A Bikerafting a legjobb szórakozás a világon. Teljesen szabad vagy, ha bicaj és csónak is van nálad. Persze nagyon nem mindegy, milyen csónak.

GO TO MTB BLOG

NEWS

Catalogue 2020

This year's catalog is press ready. We are experimenting with new materials and solutions. The range of colors is expanding and we are already making drybags.

Download PDF

CUSTOM BIKEPACKING BAGS

Fill it out and order it completely unique!

When ordering a unique bag, you can request not only the size, but also the opening locations, compartments, more colors or custom embroidery!

CUSTOMIZE