SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK - YAKPACK


KISZÁLLÍTÁS
Mivel egyedi gyártású táskákról van szó, a megrendelés beérkezésétől számított 14 munkanapon belüli szállítási határidőt vállalunk belföldi futárszolgálattal, tehát Magyarország határain belül megadott címre.
A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 9 és 18 óra között, ezért lehetőség szerint a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást, ahol napközben tartózkodik, hogy problémamentesen át tudja venni a csomagot.
 Átvételkor kérjük, hogy a kiszállító személy jelenlétében ellenőrizze a csomag sértetlenségét és tartalmát! Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, a kiszállítóval vetessen fel jegyzőkönyvet! Ezt a szállító kötelessége eljuttatni hozzánk, mert csak ennek birtokában áll módunkban a problémát orvosolni.
 A szállítási költséget akkor is egyszer kell megfizetnie, ha egy rendelését mi készlethiány miatt csak több csomagban, vagy nem egy időben tudjuk kiszállítani. Ilyen kivételes és nem kívánatos helyzet esetén előzetesen telefon vagy e-mail útján egyeztetünk Önnel.
 Meghatározott órára történő kiszállítást nem áll módunkban vállalni.
 
 Amennyiben a megrendelés során kiszállítást kér, két fizetési mód közül választhat.
Banki átutalással: 1600 Ft
 A vásárlás összegét a Pressair Bt. 11738008-20827931-00000000-as számú számlájára (OTP Bank) kérjük átutalni, a tárgymezőben feltüntetve a megrendelt csomag tartalmát.
 A csomag feladásáról aznap gondoskodunk, amely napon a vásárlás összege bankszámlánkon megjelenik.
Bankkártyás fizetéssel a kiszállítás díja 1600 Ft az ország teljes területén.
Magyarország határain kívüli kiszállítás egyedi megegyezés alapján történhet. Ilyen jellegű kérésével keresse munkatársunkat a +36209416807-es telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!